De zomerse beach look

jun 23, 2016 by aios_admin // Reageren uitgeschakeld

De eerste zonnestralen van de zomer zijn inmiddels in ons land neergedaald. Met dit (warme) weer is het heel fijn om lekker op het strand uit te waaien. Is het jou ook wel eens opgevallen dat je een wilde haarbos hebt als je van het strand komt? Het zout uit de zee en de wind in je haren creëren een prachtige beach look! Maar hoe krijg je die look nou als je niet naar het strand kunt gaan? Hieronder volgen vier simpele stappen voor de perfecte beach look!

Stap 1: Begin met droog haar. Als je haar een beetje vettig is, is het verstandig om het eerst te wassen en goed te laten drogen alvorens je begint. Is je haar schoon? Dan kun je meteen aan de slag. Gebruik voor deze look een Sea Salt Spray. Spray deze in je haar, begin bij de punten en eindig bij je haaraanzet.

Stap 2: Als je de spray in je haar hebt is het belangrijk om nu je haar droog te föhnen. Föhn je haar losjes droog.

Stap 3: Als je haar droog is kun je de krultang erbij pakken. Door middel van de krultang kun je je haar net iets speelser laten vallen. Als je geen krultang hebt kun je deze wave ook eventueel met een stijltang creëren. Draai bij elke pluk alleen het bovenste gedeelte in de krultang. Op deze manier krijg je meer beweging in je haar en geeft het nog meer een echt beach look effect.

Stap 4: Voor de finishing touch moet je een goede haarlak gebruiken voor meer stevigheid. Als je het echt goed wil doen, gebruik dan een haarlak met een matte finish.

En dat is alles wat je moet doen voor jouw beach look! Ga jij het ook proberen deze zomer?

summer-holiday-hair-swiish-sallyobermeder-content16

Bron

Comments are closed.