Haartrends voor vrouwen

jun 11, 2016 by aios_admin // Reageren uitgeschakeld

In 2015 was de scheiding dé trend van het jaar. Anno 2016 is deze scheiding verplaatst van het midden naar de zijkant van het hoofd. Iedereen kan meedoen aan deze haartrend, lang of kort haar maakt namelijk helemaal niets uit!

Is de scheiding toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem! Probeer dan de ‘sleek wetlook’. Waar we vorig jaar een wilde haarbos wilden hebben, moet het haar met deze look steiler zijn dan ooit. Deze look kan zowel los als vast gedragen worden, dus ook deze trend is wederom geschikt voor iedereen. Een grote tegenhanger van deze look is het ‘va-va-voom’ kapsel. Je hoort het wellicht al aan de naam: dit kapsel bevat volume. Véél volume!  Zorg dus dat je handig bent met borstel en föhn om jezelf die weelderige seventies lokken te geven

De balayage trend van vorig jaar gaat nog een ronde mee. Balayage is het nieuwe ombre - waarbij de punten lichter zijn dan de bovenkant – maar dan een stuk natuurlijker. Groot voordeel van deze trend is dat -ie het met alle haarkleuren én lengtes goed doet en dus voor iedereen geschikt is.

Houd je toch meer van de basic look? Dan is de gouwe ouwe (lange) bob echt iets voor jou. Ook wel de lob genoemd. In 2015 was dit al een veel gevraagd kapsel en we zijn er nog lang niet op uitgekeken. In 2016 is de bob, lob of mob (messy bob) wederom een graag gezien kapsel.

Zo, welke van deze haartrends ga jij proberen?

9973808444_2e59cbcd7f_o

Bron

Comments are closed.