Je haren verven

jun 23, 2016 by aios_admin // Reageren uitgeschakeld

Al je hele leven dezelfde lokken gaat een beetje vervelen. We kennen allemaal wel het gevoel dat je eens iets anders wilt. Je haren verven doet al een hele hoop voor je uiterlijk, maar waar moet je nu precies op letten? Met de volgende twee punten ben jij er helemaal klaar voor.

1. Kies de juiste kleur. De mooie haarkleur die je hebt gezien in de film is wellicht niet geschikt voor jou en jouw huidskleur. Over het algemeen maakt een lichte haarkleur je uitstraling zachter en een donkere haarkleur maakt je uitstraling weer harder. Eigenlijk is het vrij simpel: een lichte haarkleur bij een lichte huid, een donkere haarkleur bij een donkere huid, een warme haarkleur bij een warme huidtint en een koele haarkleur bij een koele huidtint.

2. Kies de juiste verf. Als je nog niet zeker bent van een bepaalde kleur haarverf, dan kun je het beste je haar laten verven met een uitwasbare verf. Dit blijft ongeveer 5 a 6 wasbeurten zitten. Ben je wel wat zekerder van je zaak, maar wil je geen permanent? Ga dan voor semi permanente kleuring. Afhankelijk van het merk blijft dit ongeveer zes tot acht weken zitten. Waar je hierbij wel op moet letten is dat beschadigd of poreus haar de kleur langer vast houd. Weet je zeker welke kleur je wilt en wil je er lang van genieten? Ga dan voor permanente haarkleuring. De kleur kan echter anders uitvallen dan gepland, voor advies op maat kun je het het beste bij de kapper laten verven. De kapper weet alles van de laatste haarverf soorten en kan jou ter plekke helpen met het vinden van een geschikte nieuwe haarkleur.

Loop vooral eens bij ons binnen als je advies wil voor een nieuwe haarkleur.

hair-577540_960_720

Bron

Comments are closed.